"Aşılamayacak Engel Yoktur " Söyleyişi Etkinliği Düzenlendi

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ve Spor Bilimleri Fakültesi iş birliği kapsamında "Aşılamayacak Engel Yoktur" konulu söyleşi etkinliği düzenlendi. Söyleşiye Görme Engelliler Spor Federasyon Başkanı Ayhan YILDIRIM, takım sporlarında ülkemize ilk kez 2 olimpiyat 1 dünya şampiyonluğu kazandıran "Goalball Kadın Milli Takım" sporcularını temsilen Fatma Gül GÜLER, Değerli antrenör Gültekin KARASU ve olimpiyat 3.’sü olan "Goalball Erkek Milli Takım" kaptanı Hüseyin ALKAN ile üniversitemiz öğretim elemanlarından Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Yıldırım ve Öğr. Gör. Cansu Parlak'ın katkıları ile etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize hitap eden konuklar "Aşılamayacak Engel" olmadığını etkili konuşmaları ile açıklamışlardır.

Katkılarından dolayı katılımcılara ve etkinlik sorumlusu Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Nihal ÖZDEMİR'e teşekkür ederiz.