2023 - 2024 Akademik Yılı Güz Dönemi etkinlik planı kapsamında 12-13 Ekim tarihinde oryantasyon etkinliği düzenlendi.

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü 2023 - 2024 Akademik Yılı Güz Dönemi etkinlik planı kapsamında, Üniversitemiz akademik birimlerine yönelik birim faaliyetlerini tanıtmak, sunulan hizmetler hakkında bilgi vermek ve özel gereksinimli öğrencilerin taleplerini belirlemek amacıyla 12-13 Ekim tarihinde oryantasyon etkinliği gerçekleştirdi.

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörümüz Öğr. Gör. Nihal ÖZDEMİR Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Fen Fakültesi ve Ulus Meslek Yüksekokulunda;
Engelli Öğrenci Birimi Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Cansu PARLAK Spor Bilimleri Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi ve Edebiyat Fakültesinde;
Engelli Öğrenci Birimi Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Mert Örnek Bartın Orman Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Bartın Meslek Yüksekokulu ve Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda oryantasyon etkinliği gerçekleştirdi.