image/svg+xml
image/svg+xml

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü Toplantısı Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü’nün 2019-2020 yılı güz dönemi toplantısı 10 Ocak 2020 Cuma günü saat 14:30’da Edebiyat Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Toplantı Öğr. Gör. Nihal ÖZDEMİR başkanlığında ve üyelerden Doç. Dr. Gülsün ŞAHAN, Dr. Öğr. Üyesi İrem ASLAN SEYHAN, Dr. Öğr. Üyesi Musa SALAN, Dr. Öğr. Üyesi Sevda KAMAN, Dr. Öğr. Üyesi Fatih GÖKTEPE, Arş. Gör. Dr. Eda ÇÜRÜKVELİOĞLU KÖKSAL, Öğr. Gör. Ayşenur NAZİK, Öğr. Gör. Özge ÇULHAOĞLU, Öğr. Gör. Ahmet ÖZKAN, Öğr. Gör. Mustafa Mert ÖRNEK, Öğr. Gör Hatice AY, Kadir ÇELİK ve Oğuz KARAMANOĞLU’nun katılımı ile gerçekleşmiştir.

Toplantı gönüllü üyelerin tanışması, Bartın Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim’in temel amaçlarının neler olduğu ve gündem maddeleri doğrultusunda koordinatörlük web sayfasının zenginleştirilmesi ve koordinatörlüğün çalışmalarının yaygınlaştırılması için neler yapılabileceği görüşülmüştür. Ayrıca 21 Mart Down Sendrom gününde ne tür etkinliklere yer verilebileceği konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur.