Birlikte Öğreniyoruz Birlikte Eğleniyoruz

Etkinliğe Üniversitemizin farklı fakülteleri (Edebiyat, Eğitim, Mühendislik, İslami İlimler, Spor Bilimleri) ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü’nde öğrenim gören ve gönüllü olan öğrenciler yoğun katılım gösterdi.

Etkinlik öncesinde 13 Mayıs 2019 pazartesi günü Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Sinem Tarhan’ın başkanlığında,  Özel Eğitim Bölümü Öğr. Gör. Nihal Özdemir katılımları ile bir toplantı yapılmıştır. Toplantıda öğrencilerin tanışması sağlanmış, etkinliğin amacı, süresi ve yeri hakkında bilgi verilmiş, Umut Özel Eğitim okulundan gelecek öğrencilerle birlikte yapılacak kâğıt katlama etkinliklerinin örnekleri yapılmıştır.