02 Nisan Otizm Farkındalık Günü

02 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında   Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim ve Dayanışma Derneği  tarafından  düzenlenen yürüyüşe  Bartın Üniversitesi  Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Sinem Tarhan ile Koordinatörlük gönüllü üyelerinden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’ndan Öğr. Gör. Meryem Esra Öztabak katılmıştır. Yürüyüş Bartın Belediyesi Sosyal Tesislerinde başlamış Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim ve Dayanışma Derneği  başkanı Berna Şengün ile  öğrenciler  tarafından  çelenk konulması  ile tamamlanmıştır.